За нас

eDesign e дигитална агенция от нов тип, предлагаща пълен набор от услуги свързани с уеб и графичен дизайн, мултимедия, интернет и мобилен маркетинг.
Компанията е основана през 2004 година, като от тогава до днес се превърна в най-награждаваната уеб агенция в България, а нашата работа стана еталон за качествени и нестандартни интернет решения. eDesign е избирана шест пъти за българска „Уеб агенция на годината“ - през 2008-а, 2010-а, 2012-а, 2013-а, 2014-а и 2015-а, и три пъти за „Уеб агенция на годината в България“ на конкурса на сп. Forbes - E-volutions Awards, през 2013-а, 2016-а и 2017-а. Компанията спечели „Best Design Agency in Bulgaria“ за 2016 г. на престижните световни CSS Awards и може да се похвали с още над 80 награди и повече от 100 номинации в български и международни конкурси.
Продължаваме да се развиваме с визия към създаване на нови пазарни ниши, като интегрираме в проектите за нашите клиенти актуални технологични иновации. 
Към момента екипът на фирмата надхвърля 35 човека, като структурно следваме модел на децентрализация, чрез който искаме да съхраним непосредствената и креативна работна среда. Лидерската ни позиция на пазара, затвърдена от константно високото качеството на реализираните проекти, ни даде възможност да привлечем едни от най-креативните и опитни професионалисти в бранша. 
Нашите клиенти разчитат на нас за цялостно обслужване в сферата на digital маркетинг и уеб, затова предлагаме услугите на собствен хостинг център, както и напълно оборудвано студио за заснемане и обработка на видео за интернет.
От 2007 година eDesign е пълноправен член на Българската Уеб Асоциация.