Close cursor

English
Свържете се с нас

eDesign с 5 награди на един от най-престижните конкурси за web дизайн Davey

eDesign спечели цели 5 награди на един от най-престижните и големи конкурси в света за web дизайн Davey за 2018 г. Жури от Академията за интерактивно и визуално изкуство (AIVA) в САЩ избира всяка година най-добрите сайтове по основен критерий „творчество“.  

eDesign получи една златна статуетка и четири сребърни статуетки в състезание със сайтове от цял свят. Златото за Best Website Design в категория Energy е за сайта на Exeron, а сайтът на „Винарна Менада“ взе два сребърни приза за Best Website Design в категории Websites-Food & Beverage и Best Home Page.

Със сребърни статуетки са отличени сайтът на Gummi Funmix™- Best Website Design в категория Consumer Products/Services, и Frost King House - Best Mobile Web Design в категория Mobile Apps/Sites-Services.

Наградите Davey се раздават от Академията за интерактивно и визуално изкуство, в която членуват водещи професионалисти от различни сфери на визуалните изкуства. В журито са ръководители от големи фирми като Condé Nast, Disney, GE, Keller Crescent, Microsoft, Monster.com, MTV, Push, Publicis,  Worktank, Yahoo! и други.

Наградите Davey са част от международните призове, които eDesign спечели през 2018 г. и така затвърди позицията си в Топ 20 на най-добрите агенции в света и номинацията си за „Агенция на годината“ за 2017-а.

* не пропускайте