AIGER е лидер в производството на машини и услуги за тютюневата промишленост. Радваме се, че имахме възможността да работим заедно и че работата ни доведе до толкова добри резултати.

Снимки
Browser

Видео преглед

Бърза видео разходка из страницата на Aiger, с акценти върху най-важните и интересни аспекти от реализацията на проекта.

Виж сайта
www.aiger.com

Aiger

www.aiger.com Виж сайта

Клиент: Aiger

Дата

21/05/2008

Технологии

  • Perl
  • Flash
  • Action Script 2.0
  • DHTML
  • Graphic Design and concept
  • MySQL
  • XML

Концепция

Aiger е световна компания, специализирана в производството на машини и услуги, свързани с тютюневата промишленост. Компaнията има представителства в 40 страни на 5 континента. Целта на страницата е да представи компанията като предпочитан и отговорен партньор, без да разкрива детайли от производствения процес.

Какво направихме

Съвместно с клиентите подбрахме интересни фрази и ключови думи и оставихме посетилите да изберат важна за тях тема – семейство, успех, бъдеще, промяна, технология, иновация, изкуство, предизвикателство. Различните теми аналогизират със специално подбрани изгледи на сайта, като по този начин ангажират потребителя с персонализирано и уникално изживяване.

Това е корпоративен сайт и за разочарование на конкуренцията, тук няма технически спецификации или подробен каталог на машините. За сметка на това сайта показва, че Aiger гарантира качество и персонален подход, както и очакваното високо ниво на конфиденциалност.

Резултати

Интернет страницата позволява на Aiger да изпъкне пред своите конкуренти, като допринася за играждането на имиджа й на модерна и иновативна компания. Сайтът печели 2 награди на Международния фестивал в Албена.

Награди

MediaMixx 2008

Най-добър сайт в категория "Производство"

MediaMixx 2008

Сайт на публиката в категория "Производство"