You play, We care

Какво искате да видите в детски парти център? Балони, конфети, песни и танци? Всичко това и още забавления в сайта на Funny.

Снимки
Browser

Видео преглед

Бърза видео разходка из страницата на парти центрове Funny, с акценти върху най-важните и интересни аспекти от реализацията на проекта.

Парти центрове Funny

Клиент: Funny

Дата

13/05/2008

Технологии

  • Perl
  • Flash
  • Action Script 2.0
  • Graphic Design and concept
  • MySQL
  • Video streaming

Концепция

Концепцията за визия на сайта отразява идеите на собствениците на парти центровете за слънчева и закачлива среда, в която децата да се забавляват.

Реализация

За да фокусираме страницата върху преживяването на децата в специално създадената уютна атмосфера на залите за игра, създадохме сайт, който напомня за детска рисунка и предлага много скрити забавления за всеки любопитен посетител. Естествените форми са стилизирани и адаптирани в сайта като интерактивни елементи, които да забавляват родителите и най-вече децата, докато разглеждат информацията. Заиграхме се и със сезонната премяна на сайта, затова ако посетите FUNNYBG.com през лятото там дъжда ще полива зелената поляна, изпъстрена с цветя, а през зимата снежните облаци викат снежните човеци, за да се търкалят по заснежения склон.

Реалната атмосфера на Funny е отразена и в богатата галерия от снимки от празници и рождени дни, които сигурно ще ви дадат идея как да организирате вашия празник. Виртуална разходка из всеки от клубовете е още един приятен начин да разгледате какви са условията за игра и приятно прекарване.

Специално за родителите, чиито деца ще прекарат част от деня във Funny е интегриран модул за видео на живо от клуба, който разбира се изисква специален достъп.

Резултати

Много добра обща послещаемост на сайта с над 44 000 уникални посетители от стартирането на проекта и близо 100 000 показвания на отделните вътрешни страници. Добри отзиви както от поръчителите на сайта, така и от посетителите му.

Подобни проекти