Медицински услуги от висок клас

„Доверие” е бутиков медицински комплекс, разделен функционално на диагностично-консултативен център и многопрофилна болница за активно лечение.

Снимки
Виж сайта
www.mbal.doverie.bg

Медицински комплекс „Доверие”

www.mbal.doverie.bg Виж сайта

Клиент:

Дата

16/09/2015

Технологии

  • PHP
  • HTML 5
  • CSS 3
  • JavaScript
  • Graphic Design

Описание

Медицински комплекс "Доверие" избра eDesign за дигитална агенция, която да изработи модерен и функционален сайт, представящ услугите на два медицински центъра и болница. Основната задача беше да се изгради лесен и удобен за навигация и едновременно с това визуално привлекателен портал. Освен да презентира широкото портфолио от медицински услуги, висококвалифицирания екип от специалисти, медицинското оборудване от най-висок клас, сайтът дава на потребителя и възможност да използва различни електронни услуги, с което да се повиши цялостното потребителско изживяване.

Визуално съдържание

Дизайнът на сайта продължи цялостното бранд присъствие и визуална стратегия на МК "Доверие". По време на процеса по създаването на криейтив концепцията имахме и задачата да съдействаме за реализацията на нарочна фото сесия на екипа на комплекса, както и на кадри от болницата и двата центъра, които по-късно бяха инкорпорирани в дизайна на сайта.

Технологии

За да улесним пациентите, ползващи медицинските услуги на Медицински комплекс "Доверие" интегрирахме в сайта медицинска система за онлайн запазване на час при специалист. Освен това разработихме модул за онлайн връзка с лекарите на комплекса. Модулът дава възможност да се зададе въпрос към специалист по определена тема, както и да се потърси информация в база данни с вече зададени въпроси от предишни пациенти. Нашият технически екип работи в тясно сътрудничество с IT отдела на болницата, както и софтуерния разработчик на разлините медицински системи, които интегрирахме.