Constantly improving the living environment...

"ТАЛ инжинеринг" е лидер в изготвянето и реализацията на фасадни решения за сгради. Идеята на страницата е да представи проектите на фирмата по интересен и интерактивен начин, съответстващ на качеството и наложените от нея стандарти. Освен интернет страница, eDesign изготви и цялостното корпоративно представяне на компанията, както и ново лого.

Снимки
Browser

Видео преглед

Бърза видео разходка из страницата на ТАЛ Инжинеринг, с акценти върху най-важните и интересни аспекти от реализацията на проекта.

TAL Engineering

Клиент: TAL Engineering

Дата

10/03/2011

Технологии

  • Perl
  • Flash
  • Action Script 3.0
  • Graphic Design and concept
  • MySQL

Концепция

"ТАЛ инжинеринг" е лидер в изготвянето и реализацията на фасадни решения за сгради. Идеята на страницата е да представи проектите на фирмата по интересен и интерактивен начин, съответстващ на качеството и наложените от нея стандарти.

Освен интернет страница, eDesign изготви и цялостното корпоративно представяне на компанията, както и ново лого.

Реализация

Изготвянето на проекта отне на екипа около месец усилена работа. Успяхме да предложим креативни и интересни решения за лого и визия на интернет сайта, които срещнаха много позитивен отклик от страна на клиента.

Резултат

"ТАЛ инжинеринг" вече имат удобен и лесно достъпен сайт със свеж дизайн, който представя широката гама от проекти по различен и интересен начин.

Подобни проекти