Учим и се забавляваме

През 2007 уеб дизайн агенция eDesign изготви интернет страницата на детска градина и училище Uwekind като направи редизайн на вече същестуващия сайт.

Снимки
Browser

Видео преглед

Бърза видео разходка из страницата, с акценти върху най-важните и интересни аспекти от реализацията на проекта.

Увекинд

Клиент: Uwekind

Дата

05/02/2007

Технологии

  • Flash
  • PHP
  • DHTML
  • Graphic Design and concept
  • MySQL

Концепция

През 2007 година Uwekind се обърнаха към нас за редизайн на вече съществуващия им сайт. Проектът беше голямо предизвикателство за нас, тъй като колегите от Soffa бяха свършили много добра работа с предишната версия на страницата и летвата беше вдигната много високо.

Реализация

За да не нарушаваме общата визуална концепция решихме да запазим и обогатим част от елементите използвани в предишната версия, съобразявайки се с новите изисквания към сайта за представяне на новооткритото училище UWEKIND. Опитахме се да постигнем баланс между сериозната и добре организирана информация представена в сайта и леката анимативна визия на която решихме да заложим.

Резултати

Страницата беше приета много позитивно от всички посетители. Сайтът постигна много добра ефективност както при набирането на нови възпитаници на училището и детската градина, така и като информационен канал между учители, родители и ученици. Страницата спечели много награди сред които и Голямата награда на Международния Фестивал в Албена през 2007ма година.

Награди

MediaMixx 2007

Гранд При - Златен чадър на фестивала

MediaMixx 2007

Най-добър сайт в категория "Образование и наука"

Подобни проекти