Close cursor

English
Свържете се с нас
За нас

Експерти в
дигиталната трансформация

eDesign е уеб дизайн и дигитална агенция, която повече от 15 години създава качествени и запомнящи се интернет присъствия.

Сайтове, лендинг страници, интерактивни кампании или маркетинг стратегии – ние комбинираме иновативни идеи и красив дизайн, за да постигнем впечатляващ и запомнящ се ефект.

Ние сме единствената българска агенция, носител на най-престижните награди за уеб дизайн в света – AWWWARDS, Webby Awards, FWA, CSSDA, Lovie Awards и др.

 

eDesign е избирана за Уеб агенция на годината в България 7 пъти.

 

 

About image
George Kostov image
Георги Костов Основател / CEO

eDesign e креативност, свобода на въображението, екипна работа и най-вече – удоволствие от създаването на прекрасни дигитални изживявания.

За нас

Базиран на технологии подход, насочен към хората

Ние сме в състояние да комбинираме най-новото в дигиталната среда с креативност, интелигентност и нестандартно мислене, намирайки правилния подход и осигурявайки прецизно изпълнение.

Превръщайки проучванията в реализации, данните в решения, а идеите – в действия, успяваме да спечелим доверието на едни от най-големите международни брандове.

Image
Изграждането на дизайн е екипна дейност и микс от множество креативни идеи.
Image
В зависимост от конкретния проект нашият project management процес може да бъде микс от две или повече agile методологии.
Страхотният ни програминг екип е винаги готов да изпробва нови идеи, за да разработи ползваеми и интересни дигитални продукти.
Image
Image
От скици на дъската до интензивни брейнсторминг сесии, нашите UX дизайнери ще разгледат Вашия проект от всеки възможен ъгъл и ще проектират най-доброто потребителско изживяване, съобрзено с поставените цели.
Image
Нашият дигитален екип ще създаде запомнящи се послания и ще направи така, че те да достигнат до правилните аудитории.

Проучване, стратегически подход и креативно мислене

Представяме брандовете по завладяващ начин, който клиентите им ще запомнят.

Дигитална агенция, задвижвана от талант, фантазия и нестандартни идеи

Company values

Обичаме това, което правим

Ние сме различни – срамежливи или родени за изяви пред публика, артисти или математици, – но това, което ни обединява, е изгарящото желание да създаваме смислени и запомнящи се уеб проекти.

eDesign е перфектното място, в което креативни хора, интернет ентусиасти и рекламисти с нестандартно мислене могат да развият своите супер сили. Благодарни сме за свободата да се развиваме и за доверието, което ни гласуват нашите клиенти. Горим в това, което правим, и ни личи.

Качество, независимо от всичко

Създаването на проекти, които отличават клиентите ни, е наш основен приоритет. За целта не пестим време и експериментираме с различни стратегии и концепции.

Не бързаме и търсим съвършенство във всеки пиксел. Не бягаме от предизвикателства, защото в нашето търсене на качеството сме готови да извървим и най-трудния път докрай.

Не спираме да се развиваме

Никога не се задоволяваме с миналия успех. Свикнали сме да търсим границите на уменията си и да преминаваме отвъд тях. Обичаме да експериментираме, а непрекъснатото развитие и надграждане на знанията ни е дълбоко залегнало в нашата фирмена култура.

Технологиите се променят ежедневно, а ние сме запленени от желанието си да бъдем иноватори и да създаваме невиждани дигитални преживявания.

Грижа за хората, вяра в екипа

В eDesign се стремим да изградим среда, в която всеки отделен индивид има значение; среда, в която зачитаме правото на хората да бъдат такива, каквито са; среда, в която помагаме за тяхното развитие и се стремим да ги поощряваме във всичко, което правят, независимо дали е свързано с ангажиментите им в компанията или не.

Ние фундаментално вярваме в екипната работа и сме убедени, че единствено тя може да гарантира наистина впечатляващи резултати.

2
международни локации
70
м2 зеленина
145
щастливи клиенти
94
светлинки в градината ни
125
книги в библиотеката ни
79
TB използвана памет
10
говорими езика
1023
проекта
40
професионалисти
85
офис партита
1
къщичка за пиленца
788
подострени молива
125
международни награди