Close cursor

English
Свържете се с нас
Услуги

Цялостно  дигиталнообслужване

eDesign предлага затворен цикъл от качествени дигитални услуги. От уеб дизайн, през корпоративна идентичност, до пълно маркетинг обслужване в дигитална среда.

С над хиляда успешно реализирани проекта и 20-годишен опит в сферата нашата агенция е развила специфична и уникална експертиза, с помощта на която превръщаме дигиталната комуникация в красиво, незабравимо и пълноценно за потребителите изживяване.
Индустриите, в които имаме най-голям опит, са: бързооборотни стоки, IT, телекомуникации, финансов сектор, туризъм, забавление, здравеопазване и образование.

 

Услугите ни са насочени към създаване на дигитални продукти, но не се изчерпват единствено с тях.

 

Освен уеб дизайн и дигитален маркетинг нашите клиенти могат да разчитат и на уменията ни в създаването на видео анимации, продуктова и портретна фотография, маркетинг стратегия, брандинг, създаване на съдържание и др.

 

 

Уеб дизайн
Бранд идентичност
Дигитален маркетинг
Видео анимации

Ние се стремим да намерим точното брандпослание

И да го превърнем в незабравимо визуално преживяване.

Service image

Нашият процес

Създаването на всеки дигитален продукт преминава през четири основни фази: проучване (discovery), дефиниране (define), разработка (design and development) и старт (deliver).

 

За да успяваме в създаването на отличими и незабравими уеб страници и дигитални кампании, ние разчитаме на нашите процеси. Именно те гарантират качеството на крайния резултат. Поради тази причина всяка наша разработка е базирана на задълбочено проучване и анализ – както на поставените цели, така и на потребителското поведение на търсените аудитории. Звучи логично и дори лесно, но ще се изненадате каква част от компаниите пропускат част от тези така важни стъпки.

Технологии

Бързо променящите се трендове в дигиталната среда изискват първокласни технологични умения и ноу-хау. За да бъдем винаги на ръба на иновациите, ние никога не спираме да се учим, да надграждаме нашите знания и да експериментираме.

 

Индивидуалните разработки, които предлагаме, ни позволяват не само да доставяме продукти и услуги, които да съответстват най-точно на Вашите нужди, но и гарантира дългосрочното им приложение и множество възможности за надграждане и скалиране. Нашите системи гарантират бързодействие, сигурност, безкрайни възможности за персонализации, леснота на употреба и гъвкавост. 

Съвместна работа

Екипната работа е от огромно значение в eDesign. Казвайки „екипна работа“, ние нямаме предвид единствено вътрешните процеси в компанията, но и връзките, които специалистите ни изграждат с нашите клиенти.

 

Основен принцип в работата ни е търсенето на възможността за „съчетаване на експертизите“ и „споделяне на уменията“. Именно поради тази причина ние сме изградили среда, в която освен професионалните умения (като графичен дизайн, програмиране, UX дизайн, анимации, менажиране на проекти и др.) се стимулират и друг тип умения – емпатия, soft skills, креативизъм и колаборативност.

Клиенти

Другата част от нашето семейство

Храни и безалкохолни напитки
Алкохолни напитки
Финанси
Имоти и строителство
Търговия
Корпоративни
Софтуер и електроника
Образование
Медицина и козметика
Култура и изкуство
Други
Искате да ни изпратите запитване?
Просто ни пишете. Ще се радваме да научим повече за Вашите цели, за да Ви предложим интересни идеи за реализацията им.