Close cursor

English
Свържете се с нас
Нашият екип

Ние сме eDesign

Ние сме артисти, софтуерни инженери, анализатори, UX дизайнери, front-end u back-end разработчици, аниматори, илюстратори, бранд експерти, мениджър проекти, рекламисти, маркетолози, фотографи и още, и още. Екип от хора с различни експертизи, обединени от общата цел да създаваме качествени и незабравими дигитални преживявания.

Създаваме нестандартни визуални пътешевствия, маркетинг кампании с уникални резултати и ползваеми уеб базирани софтуерни продукти от повече от 15 години и сме наистина добри в това.

Време е да се запознаем!

Мениджъри 
проекти

Нашите проектови мениджъри са сертифицирани и прилагат в работата си най-различни методологии - agile, scrum, kanban, lean, waterfall.

Здравейте, аз съм Христиана, сертифициран PMI-ACP senior project manager. Организирам проектите на едни от най-значимите клиенти на eDesign от повече от осем години. Запалена съм по йога и здравословно хранене.
Здравейте, аз съм Марин, senior project manager в eDesign. Помагам на клиентите ни, създавайки фантастично потребителско изживяване. В свободното си време обичам да свиря на бас китара, да ходя на театър и да играя скуош.
Здравейте, аз съм Гергана, project manager в eDesign. Обичам да помагам на клиентите ни в изграждането на незабравими потребителски изживявания. Занимавала съм се близо 15 години с журналистика, обичам да чета.
Здравейте, аз съм Андрей, project manager в eDeisgn. Освен да менажирам проекти, отговарям и за софтуера, хостингите и поддръжката на различните проекти. В свободното си време свиря в рок група.
Здравейте, аз съм Теодора, junior project manager. Обичам всеки проект да е добре организиран и структуриран. Запалена съм по спорта и голяма част от свободното си време посвещавам на тренировки.

Дизайн и криейтив

В сърцето на eDesign креативността винаги е била на първо място. Дизайнерите в нашия екип имат общо опит от над 125 години и експертиза в много и различни аспекти от графичния и интерактивен дизайн.

Здравейте, аз съм Миро, senior art director. Създал съм много от значимите за eDesign проекти и съм част от екипа на компанията от 10 години. Запален съм по рисуване, 3D визуализации и моделиране.
Здравейте, аз съм Ина, senior дизайнер в eDesign. Завършила съм Художествената академия и се занимавам с дизайн от почти 18 г. Част съм от екипа на eDesign от 2013 г. Обичам тихите места и пътуванията със семейството ми.
Здравейте, аз съм Никола, senior дизайнер в eDesign. Интересувам се от визуална комуникация и UX. В свободното си време се занимавам с активности в планината, слушам екстремна музика.
Здравейте, аз съм Иван, дизайнер в eDeisgn. Завършил съм Художествената академия. В свободното си време се занимавам с рисуване, живопис и плакати. Мои творби често участва в различни биеналета по целия свят. Вече имам самостоятелни изложби.
Здравейте, аз съм Вали. Дизайнер и фотограф. Обичам дигиталните изкуства във всеки един техен аспект. В последно време съм запалена по видеографията и Cinema 4D
Здравейте, аз съм Ети. Обичам да рисувам и създавам красиви дигитални истории. Запалена съм по илюстрация и анимации.
Здравейте, аз съм Стаси. Занимавам се с графичен дизайн, видео заснемане и монтаж. Обичам да съм сред природата и да карам колело.
Здравейте, аз съм Вики. В момента съм junior digital designer. Занимавам се с илюстрации, ретуш и графика. Организатор съм на събитията Код: Motion.

Multitasking

Нашият мениджмънт е винаги в движение, винаги готов да поеме отговорност или да откликне при всякакви проблеми.

Здравейте, аз съм Георги, основател и CEO на eDesign. Занимавам се с уеб дизайн от повече от 20 години. Експертизата ми е свързана с визуална комуникация, като в агенцията, освен със стратегическо развитие, се занимавам и с creative direction.

Бизнес развитие

Нашият екип "Бизнес развитие и продажби" е винаги готов да намери правилното решение за дигиталното присъствие на Вашия бизнес.

Здравейте, аз съм Елена, мениджър "Бизнес развитие". Пътуванията са моята страст, обожавам фотографията и да разказвам истории чрез снимките и видеата, които правя, докато пътувам.
Аз съм Мариета, мениджър "Бизнес развитие". Помагам на клиентите ни с насоки как да подходят максимално ефективно при изграждане на своите проекти. Обичам разходките сред природата, имам интерес към психологията и обожавам да посещавам концерти.

Програминг и разработки

Нашият софтуерен отдел се състои от специалисти с експертиза в множество направления, свързани с creative development и специфичен набор от умения, комбиниращ front-end и back-end технологии.

Здравейте, аз съм Янош, CTO в eDesign. В работата ми се занимавам с широк спектър от дейности - от системна архитектура до изграждане на мрежови решения. Истинската ми страст обаче е програмирането. Практикувам йога и обичам да пътешествам.
Здравейте, аз съм Иван, senior back-end програмист в eDesign. Част съм от екипа на фирмата от 5 години. В свободното си време играя бадминтон и карам картинг.
Здравейте, аз съм Георги, senior back-end програмист в eDesign. Запален фен съм на стратегическите и бордовите игри.
Здравейте, аз съм Христо, back-end програмист. Моята сила са логическите алгоритми. Според (някои от) колегите измислям най-страхотните пожелания за рожден ден. Обичам да уча нови езици - в момента говоря шест.
Здравейте, аз съм Димитър, асоцииран консултант софтуерни архитектури и R&D в eDesign. Имам интереси в областта на системната администрация, софтуерни архитектури и програмни модели.
Здравейте, аз съм Росица, front-end програмист в eDesign. Уеб анимациите са моята страст. Обожавам животните, обичам да танцувам и да се разхождам в планината.
Здравейте, аз съм Цвети и се занимавам с front-end разработки в eDesign. Ще Ви помогна да създадете красиви и функционални сайтове. В свободното си време обичам да чета и да гледам сериали.
Здравейте, аз съм Борислав, front-end програмист. В работата си се стремя да надграждам визуалното въздействие с различни анимации и микроинтеракции. Имам малък син и обожавам времето, прекарано с него.
Здравейте, аз съм Георги, front-end програмист. Обичам спорта и вдъхновявам колегите да живеят здравословно.
Здравейте, аз съм Рослана - junior web developer в eDesign. Завършила съм графичен дизайн в Кралската академия по изкуства в Хага и имам интереси в областта на интерактивния дизайн и creative front-end програмирането.

Дигитални стратегии

В случай, че имате нужда от развитие на дигитална стратегия и ноу-хау в областта на интернет маркетинга, това са хората, към които трябва да се обърнете.

Здравейте, аз съм Стелла. Занимавам се с дигитален маркетинг от близо 7 години и отговарям за стрaтегическото позициониране и изготвянето на маркетинг концепции. Обичам рок музиката, фен съм на фентъзито, конната езда и тениса.
Здравейте, аз съм Еми. Маркетингът е моята страст и професия, с която живея вече 10 години. Обичам пътуванията и спорта.
Здравейте, казвам се Лиана. Работя като digital project manager. Често пътувам и обичам да бъда сред природата.

Social media
експерти

Експертите от нашия Social Media отдел имат голям опит в изграждането на комуникационни стратегии в социалните канали - Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, SnapChat и др.

Здравейте, аз съм Бени. Занимавам се с комуникация в социалните мрежи. Обожавам да пътувам и да чета.
Здравейте, аз съм Илияна, social media expert. Обичам да пътувам, да откривам красиви и вдъхновяващи неща навякъде по света. Също така обичaм хубавата храна. В свободното си време поддържам популярна Instagram страница.
Желаете да работите с нас?
Просто ни пишете. Ще се радваме да научим повече за Вашите цели, за да Ви предложим интересни идеи за реализацията им.