Close cursor

English
Свържете се с нас

Новият офис на eDesign

Преместихме се в нова сграда, проектирана с едничката цел да бъде домът, който ни вдъхновява. Новият офис на eDesign се намира в сърцето на София - квартал "Лозенец", на площ от 970м2 и има чудесен двор. Прекрасно място, на което ще продължим да създаваме страхотни и качествени дигитални продукти.

Проектирахме всяко помещение с много внимание към детайлите. Вложихме в изграждането същата страст, която влагаме в работата по нашите проекти. Ентусиазмът и старанието са ключови за добре свършената работа и вярваме, че крайният резултат го доказва :)


 

ЛОКАЦИЯ

Офисът на eDesign се намира в сърцето на София - квартал “Лозенец”. На пешеходно разстояние сме от метростанция "Европейски съюз", City Park Mall и два от най-големите парка в града. 


СГРАДАТА

Новият ни дом има 6 етажа и е заобиколен от слънчева градина.

Изградихме собствено фотостудио. Разполагаме с оборудване мечта за всяка дигитална агенция - фотоапарати, светлини, зелен екран и видео инсталации. Пространството ни позволява да снимаме продуктова фотография, портретна фотография и интерактивна видео реклама.

Разполагаме с две кетъринг зони, собствен гараж, много свободни пространства и девет тераси.

Офисът ни включва удобна конферентна зала, където посрещаме клиенти, събираме екипа на срещи.

ОФИС, КОЙТО СЕ ГРИЖИ ЗА ХОРАТА

Вярваме, че работното пространство трябва да създава здравословна среда, която да кара хората да се чувстват добре. Поради тази причина разполагаме с интелигентни системи, които измерват множество показатели във всички помещения. Пречистватели поддържат въздуха чист през месеците, в които нивата на замърсяване са критични. Особено внимание сме обърнали на осветлението, като освен необходимите лумени, луксове и варианти за приглушаване, научихме какво е PWM (широкоимпулсна модулация) и CRI (спектър на светилната), как те влияят на мозъка на хората и как да направим така, че светлината в офиса да осигурява така необходимия в нашата професия максимален комфорт за очите.

Друг ключов фактор, който е от изключително значение за атмосферата в офиса, са растенията, а в офиса на eDesign те са МНОГО. Освен естествени пречистватели на въздуха, растенията внасят свежест и зеленина в помещенията и карат хората да се чувстват добре.

Ние сме страстни любители на кафето и имаме 8 кафе машини, включително един брой от легендарната еспресо машина La Pavoni. В нашия "coffee corner" има над 20 бленда кафе, 30 вида чай и 6 вида mate.
Подсилваме нашия здравословен начин на живот с ежеседмични доставки на пресни плодове и питателни закуски. Всъщност, закуските в офиса се превърнаха в част от културата на eDesign с провеждането на т.нар. „творчески сутрини”. Това са забавни работни срещи, по време на които провеждаме брейнсторминг сесии и месечни оперативки. А понякога просто си хапваме, разговаряме и се радваме да сме заедно. 

Не на последно място се стараем да намаляваме нашия карбонов отпечатък. Събираме разделно отпадъците си, редуцираме използването на пластмаса и поддържаме над 100м2 дворно място с много зеленина и дървета. Насърчаваме колегите си да ползват обществен транспорт, скутери или велосипеди.

НАШЕТО ЩАСТЛИВО МЯСТО 

Сърцето на офиса е зоната за релакс. Това е "нашето място". Имаме си собствен бар с над 300 прецизно селектирани напитки и хладилен винен шкаф; библиотека с десетки вдъхновяващи книги за дизайн, програмиране, маркетинг и изкуство; музикални инструменти (без drum секция) за нашата "рок група"; джаги; Playstation; Xbox; над 10 различни борд игри, с които обичаме да се забавляваме през зимните вечери - с чаша греяно вино с канела в ръка (за по-непретенциозните бира и пица :) ). Хората от екипа се събират в “релакса” да четат, да потърсят вдъхновение или просто да си отдъхнат. 

Новото пространство на eDesign е удобен офис, в който хората се чувстват като у дома. Това е място, където всеки от нас идва с удоволствие и често "забравя" да си тръгне до късно през нощта.

ГРАДИНАТА  

И накрая, любимият ни кът - лятната градина. Зелена трева, декинг, люлка, релакс мебели и приятна музика, дворът ни е истински оазис в центъра на града. Независимо по кое време на деня (или нощта) го посетите, тук винаги ще намерите хора, които релаксират, хапват или се забавляват.

Oфисът ни е слънчев, зелен и щастлив през цялата година. Следващия път, когато сте наблизо, елате на чаша кафе. Ще се радваме да Ви посрещнем!

 

* не пропускайте