Close cursor

English
Свържете се с нас

Увекинд – забавната част на образованието

Uwekind.com съдържа актуална информация за случващото се в частно училище "Увекинд". Отваряйки сайта, ще се сблъскате с усмихнатите лица на прекрасните деца, които учат там.

Създадохме страница, в която можете да се запознаете с всеки един преподавател в "Увекинд" – да го видите на снимка и да разберете с какво се занимава и какви са неговите контакти. Мисията на училището Ви чака в главното меню, а информацията, необходима на всеки родител, се намира на удобно място под останалите новини.

За да бъде удобно на всеки един родител, разделихме сайта на четири подсайта, като всеки един отговаря на дадена степен от учебният процес – от детска градина до гимназия. По този начин информацията е филтрирана и всеки може да получи информацията, която го интересува.

Създадохме и приложение, от което да можете да теглите и на своя компютър всички важни документи като тези за условията за кандидатстване в училището.

Духът на "Увекинд" личи във всеки един елемент от дизайна на сайта и влизайки в него, оставаш с усещането, че разглеждаш европейско училище – каквото е инивото на нашия клиент.

Ако харесате нашата работа, можете смело да я споделите във Facebook. А по пътя не забравяйте да видите и Facebook страницата, която създадохме за "Увекинд" като използвахме дизайна на сайта и по този начин има свързаност между двете страници на училището.

* не пропускайте