Close cursor

English
Свържете се с нас
Портфолио
Да заснемеш... любов

Сайт, създаден като пътешествие в красивия свят на семейната фотография.

Css design awards
The lovie awards
Forbes

За клиента

Агата Шиманович е семеен фотограф, живеещ и работещ в Лондон. Енергията, която влага в работата си, забавните ѝ истории и прекрасните ѝ снимки ни спечелиха още от първия разговор и ни вдъхновиха да създадем едно емоционално и вълнуващо дигитално изживяване, на което, надяваме се, ще се насладите.

Нашата роля

Уеб дизайн, storytelling, графичен дизайн, видео заснемане, видео продукция, корпоративна идентичност, project management, програмиране и разработка

Зад кулисите

Сайтът е реализиран като своеобразено пътешествие в света на Агата. Пътешествие, което ни пренася зад кулисите на студийните снимки и въвлича посетителя в едно непринудено и емоционално изживяване.

Всяка секция в сайта разказва различна история, но макар и различни, те имат нещо общо - чистата и неподправена любов, запечатана от обектива на фотографа - любовта между родител и дете.

Agata image

Емоционална връзка

Една от запазените марки на eDesign е създаването на въздействащи емоционални истории. Поставяйки личността на Агата (с всичките ѝ женски емоции, вълнения и усещания) в центъра на интерактивното изживяване, успяхме да създадем запомняща се виртуална история, в която потребителят не просто разглежда поредната интернет страница, а съпреживява ключови моменти от работата и ежедневието на един творец.

Любовта към фотографията е...

...любовта във фотографиите.

Слоганът "Photographing Love" се роди по време на видео заснемането, което нашият екип организира в Лондон. Тези две думи отразяват максимално точно същността на творчеството на Агата.

В реализацията на сайта водещ е минималистичният подход - комбинация от интригуващи текстове, вдъхновяваща фотография и изчистени интерфейси.

Видео продукция: Отиваме в Лондон!

Решението беше взето. След поредица от брейнсторминг сесии и телефонни разговори, екипът ни стигна до извода, че най-добрият начин да представим творчеството на Агата е да накараме потребителите да се докоснат до артиста зад обектива и да съпреживеят процеса, свързан със създаването на семейната портретна фотография. И така, нашият екип опакова необходимата техника, събра багажа си и резервира полет до Лондон. Съзнавайки изцяло предизвикателствата в това начинание, се хвърлихме в него, без да сме сигурни какво точно да очакваме. За наша радост, двата снимачни дни на терен бяха страхотни. Енергията, с която Агата подхожда към своята работа, е наистина заразителна, а времето, прекарано с нея, беше едновременно ползотворно и забавно.

Agata image
"The Secret Room" е авторски проект на Агата, в който тя навлиза в малко по-различен жанр, целейки да покаже женската красота - такава, каквато е - без "Фотошоп", без стереотипи, натурална, естествена и истинска.

Технология

Сайтът не Агата е не само естетически и визуално издържан, той е отражение на най-напредналите и модерни уеб технологии за времето си. Богатото видео съдържание ни принуди да бъдем изключително прецизни по отношение на планиране на асинхронното зареждане на ресурси с цел оптимизиране на цялостния UX на сайта.

В страницата е приложена скалируема и модулярна CSS архитектура, а голяма част от анимациите използват хардуерна акселерация. Гарантирането на максимално добро и унифицирано представяне под различни устройства и резолюции беше едно от най-големите предизвикателства за екипа.

Какво друго?

Този проект спокойно може да бъде разглеждан като един от най-мултидисциплинарните проекти в нашето портфолио, тъй като обхваща голям спектър от предлаганите от eDesign услуги.

  • Изготвихме и приложихме бранд идентичност, лого, слоган, принт и дигитални материали.
  • Създадохме страхотен сайт, който освен визуално въздействащ, е изключително лесно управляем през функционална и комплексна система за управление на съдържанието.
  • Измислихме скрипт, снимахме и монтирахме видео съдържание с обща дължина над 20 мин.
  • Изготвихме маркетинг стратегия, включваща SEO, комуникация в социални мрежи, маркетинг на съдържанието и имейл маркетинг, която Агата прилага успешно и до днес.

Цялостно дигитално обслужване!

Тайната стая

"The Secret Room" е авторски проект на Агата, в който тя навлиза в малко по-различен жанр, целейки да покаже женската красота - такава, каквато е - без "Фотошоп", без стереотипи, натурална, естествена и истинска.
Интересни факти
0
полета до Лондон
0
часа front-end програмиране
0
котки, които живеят в студиото на Агата
0
момиченце на име Мая
0
международни награди
0
часа видео материали