Close cursor

English
Свържете се с нас
Портфолио
Дар от природата

Уебсайт, вдъхновен от аромата на дъбови бъчви и вкус на качествено вино.

Css design awards
W3
Bulgarian awards

За клиента

Създадена през 1924 г., днес Вила Ямбол съчетава традициите на миналото с технологиите на бъдещето, за да създаде продукти, превърнали се в еталон за качество, както в България, така и по света. В момента Вила Ямбол разполага с бази за производство на червени, бели и пенливи вина в град Ямбол, както и с винарска изба в град Стралджа, и е един от основните производители на вино у нас.

Нашата роля

Графичен дизайн, уеб дизайн, дигитален маркетинг, copywriting, UX, видео монтаж, front-end и back-end програмиране.

90-годишна
традиция

Уеб страницата на "Вила Ямбол" е съчетание от стилна графика, богато съдържание и приятни анимации. Миксирането на продуктови кадри с нестандартна типография и красиви фонови изображения превръща сайта в едно ненатрапчиво и приятно за потребителите пътешествие в света на виното.

Основен акцент в сайта, разбира се, са качествените бели и червени вина, произвеждани от "Вила Ямбол". Страницата е изпълнена с множество красиви продуктови фотографии, интересна информация за виното и начина му на консумация.

Vila Yambol product box
Popweaver product box

Визуални
истории

Storytelling (или разказването на истории) е запазена марка на eDesign. Този проект не прави изключение. Постарахме се информацията в страницата на "Вила Ямбол" да се разграничава от сухата корпоративна маркетингова информация, с която потребителите често се сблъскват.Напротив, страницата е структурирана, така че продуктовата информация, макар и силно застъпена, да бъде поднесена по ненатрапчив и приятен начин, допълнена от много интересни и полезни факти за виното, отглеждането на гроздето, производството на вино и сервирането му и т.н.

Подвижни образи

Казват, че една снимка е равна на хиляда думи. Ами едно видео? В работата си, ние винаги се стремим към максимално силно визуално въздействие. Този проект не прави изключение. Уеб сайтът на "Вила Ямбол" е изпълнен с множество анимации, интерактивни ефекти и видеа, чиято цел е да допълни и обогати потребителското преживяване и да направи разглеждането на страницата интересно и приятно занимание.

Красиви детайли

Детайли, детайли и пак детайли. За нас всеки пиксел е от значение, всеки елемент, дума, фон или снимка. Вярваме, че именно този подход отличава работата на eDesign и е причина за оформянето на стила на работа на екипа ни.

В страницата може да откриете множество малки детайли, векторни илюстрации, микроинтеракции и анимации и интересни типографски елементи.

Vila Yambol layout
Vila Yambol layout

Mobile-Friendly/First?

Разработката за мобилни изгледи и смарт устройства в днешно време е необходимост, която дори не е необходимо да бъде изрично спомената. Все пак, при графично наситените и интерактивни сайтове, изграждането на мобилна версия, носеща същото потребителско изживяване е своеобразно предизвикателство - предизвикателство, в което нашият екип се спуска с голямо желание.

Продуктови страници

Постарахме се да избягаме от скучната рамка и да представим различните вина по един по-интересен и информативен начин. Виното е част от съвременния начин на живот и от културата на хранене на модерния човек, затова наблегнахме на интересни и любопитни детайли, свързани с консумацията и специфичните качества на всеки един продукт.

Popweaver product box
Отварящата визия на сайта ни пренася в света на виното. Огряни от слънцето лозя, романтични рурални гледки - добре дошли във "Вила Ямбол".
Сайтът разказва истории - за земята, за траките, за традициите - насладете им се.
Визията на сайта е подчинена на балансирана употреба на фонови снимки, графични елементи и текстове.
Продуктът е основния акцент в страницата.
Корените на вино производството по нашите земи могат да бъдат проследени до времената, в които те са били населявани от траките.
Ямболският регион е познат с дългогодишни традиции във винопроизводството.

Какво още?

Изпълнението на сайта отне повече от четири месеца, но резултатът ни кара да се гордеем. Признание за труда ни са обратната връзка от клиента, реакциите на потребителите, добрите маркетинг резултати, както и престижните награди, с които беше отличена работата ни.

Интересни факти
0
страхотни вина
0
часа писане на код
0
години винопроизводство
0
каса мерло, доставена до офиса ни
0
професионалисти работиха по сайта
0
престижни награди за уеб дизайн