Close cursor

English
Свържете се с нас
Портфолио
Brickfielder
Тениски за голф

Онлайн магазин, базиран на потребителско преживяване
(User experience store)

За клиента

Brickfielder е иновативен нишов продукт, създаден от хора, запалени по голфа - за хората запалени по голфа. Тъй като голяма част голф игрищата са открити и на подветрени места, метеорологичните условия на терен, често са такива, че играчите са изложени едновремено на прегряване и течение, което създава проблеми при избора на подходящо облекло. Тук се появяват блузите Brickfielder. Съчетание между модерна визия и технология, те използват патентован дизайн, осигуряващ максимален комфорт и представяне по време на игра.

Специална мембрана, проектирана така, че да поддържа добре загряти трапецовидния и делтоидния мускули, да подпомага по-добрата им оксидация и да гарантира оптимално добро завъртане при удар (swing).

Brickfield model
Brickfielder product view

Нашата роля

Уеб дизайн, графичен дизайн, UX, Project management, Eлектронна търговия, Front-end и Back-end разработка, Потребителски интерфейс, 3D моделиране, 3D анимация, Интеграции със социални мрежи, Електронни разплащания

Проектът

Основното предизвикателство в проекта Brickfielder е свързано с това, че страницата е не просто обикновен онлайн магазин, а микс между презентационен и сайт за електронна търговия.

Иновативният характер на продукта налага голяма част от съдържанието да бъде посветена на представяне на технологията, дизайна и ползите от употребата на Brickfielder. Това доведе до създаването на множество илюстрации, 3D графики, интерактивни анимации и колажи, с помощта на които успяхме да създадем едно впечатляващо дигитално изживяване.

Brickfielder model

Когато
технологията
срещне
модата

Добре дошли във виртуалния свят на Brickfilder! Искате да научите повече за технологията? Или за дизайна? За материите и приложенията? Всичко е тук - анимирано, интерактивно, завладяващо.

Да смесиш технология и мода не е лесна задача, но предизвикателството става още по-голямо, когато става въпрос за спорт. И така - как да презентираме технологична иновация, която е предназначена за запалени голфъри и има претенцията, не само да подобрява представянето на игрището, но едновременно с това да изглежда наистина добре?
Решението за нас дойде по естестен начин. Всъщност, макар и в различна сфера, ние от много години правехме същото - комбинирахме върхова технология и качествена графика, за да доставим на нашите клиенти, най-доброто, което дигиталното изживяване може да даде. Този проект не беше изключение.

Хладно. Студено.
Ветровито.

Успяхте ли да усетите вятъра? Да? Значи сме свършили работата си добре. Преди този проект, не се бяхме замисляли как се представя вятър в статична фотография. Невъзможността да заснемем всички възможни метеорологични условия, в които Brickfielder намира своето приложение, предпостави създаването на множество колажирани изображения, чиято цел беше да пресъздадат по възможно най-достоверен начин различните условия на терен.
Динамичните фонови избражения обогатяват, както визуалната, така и маркетинговата комуникация на продукта.
Brickfielder image

Фотосесия

За целите на сайта бяха реализирани няколко фотосесии.

Любопитен факт е, че заснемането на перфектния суинг отне повече от 2 часа на непрекъснати "удари" в студиото.

За най-взискателните клиенти

Потребителското изживяване е в основата на всеки успешен Интернет магазин. Погрижихме се функционалностите и опциите, които сайта предлага да задоволят и най-взискателните клиенти.

Brickfield model

Покупка само с два клика

Въпреки че 90% от съдържанието на сайта представя продукта, ние не забравихме, че основната цел на проекта е генериране на продажби. Опростената поръчка, съкратените потребителски пътеки и възможността за богат избор от методи за разплащане, превръщат пазаруването от страницата в бърз и интуитивен процес.

Brickfield model

Страхотно изживяване, независимо от устройството

Сайтът на Brickfielder, макар и изключително визуално ориентиран, е проектиран по начин, който да достави максимално добро потребителско изживяване, независимо от това дали се достъпва през десктоп устройство, мобилен телефон или smart телевизор.

Грид базираният интерфейс на страницата позволява лесното ѝ реструктуриране в зависимост от използваната резолюция.
brickfielder image

Голф мания

Създаването на уеб сайта на Brickfielder беше дълбоко потапяне в света на голфа за нашия екип. Научихме много за спорта, запознахме се с множество нови термини и тяхното значение.

Brickfield model
Една от ключовите визии, които създадохме за Brickfielder
Brickfielder image
3D модел, представящ продукта
Brickfielder image
Част от колажните фотографии, които създадохме
Brickfielder image
Възможностите за онлайн покупка, позволяват на потребителите бързо и лесно да поръчат своята Brickfielder тениска.
Brickfielder image
Интерактивни анимирани графики, представят технологията, седяща зад създаването на блузите Brickfielder
Brickfielder image
Изчистен дизайн, красиви илюстрации и ясни call-to-actions, интерфейсът на сайта, го прави изключително лесен за използване.

Какво още?

Уеб страницата на Brickfielder беше селектирана в топ 50 на електронните магазини с най-добър дизайн в света!

Интересни факти
0
голф суинга за перфектната снимка
0
награди за уеб дизайн
0 %
от екипа на eDesign НЕ взеха уроци по голф
0
скици НЕ влязоха в проекта
0
седмици от начало до завършване на сайта
0
седмици за проучване