Close cursor

English
Свържете се с нас
Портфолио
Успехът

Нов сайт на Die Crew - водеща дигитална агенция от Германия

За клиента

Die Crew е водеща маркетинг агенция, базирана в Щутгарт, Германия. Агенцията предлага бизнес консултации, изграждане на бранд стратегии, планиране на рекламни кампании и тяхната реализация. Клиенти на Die Crew са едни от най-популярните марки на немския пазар.

Diecrew image
Diecrew image

Нашата роля

Уеб дизайн, UX, front-end разработка, project management, уеб анимации

Различен подход

Сайтът на Die Crew е точно толкова предизвикателен, колкото всеки сайт, представящ дейността и порфолиото на маркетинг агенция, би могъл да бъде. Балансът между креативно представяне, добре поднесена и ясна информция за услугите, предлагани от компанията и атрактивно представяне на реализираните проекти, е винаги труден за постигане.


Diecrew image

Крещящи цветове и анимации

Едно от противоречивите визуални решения, което нашият екип взе, беше използването на електрикови цветове като акценти в уеб страницата. Оригиналният дизайн на сайта беше изпълнен с модерни - живи и ярки цветове.
Впоследствие, това беше променено и цветовете бяха решени в по-спокойна и умерена гама. Все пак, ние продължаваме да харесваме оригиналния избор на цветове :)

Супер гъвкав CMS

Едно от условията на клиента беше създаването на гъвкав административен панел, с помощта на който те (като креативна агенция) да имат възможност да поддържат сами съдържанието в сайта и по-специално, портфолиото от проекти. Поддръжката на сайта се реализира изцяло през този панел, като на практика той обхваща всеки текст, фотография, секция или меню в страницата.

Вграден Site Builder

Портфолиото е сърцето и душата на всяка креативна компания. За да могат колегите от Die Crew да поддържат интересно и интерактивно портфолио с визуални и нестандартни кейс стъдита, ние разработихме своеобразен "page builder", който дава възможност за създаване на различно структурирани страници, отговарящи на нуждите на всеки конкретен проект, който те искат да представят.

Mobile first - mobile last

Вече на всички е ясно, че липсата на мобилна версия на сайта е еквивалент на много пропуснати възможности и перспективи. Създаването на мобилна версия е задължително условие за всяка съвременна интернет страница, но пресъздаването на всички анимации, интерактивности и нестандартни визуални решения, използвани в десктоп версията може да бъде истинско предизвикателство. Именно справянето с това предизвикателство е една от супер силите на front-end екипа на eDesign.

Diecrew image

Смела и категорична визия, подхождаща на креативен и талантлив екип

Всяка новосъздадена през административния панел страница е оптимизирана за максимално добър изглед, както на десктоп, така и на мобилно устройство.
Diecrew image
Интересни факти
0
човека екип, ангажиран с разработката на сайта
0
пътувания до Щутгарт
0
часа разработка
0 %
по-дълги думи (ах, този немски:))
0
човека от екипа на Die Crew, с които се запознахме
0
опит в света на маркетинга